Наші послуги

Генеральний підряд

Ми здійснюємо повний комплекс послуг генерального підрядника з організації будівництва житлової, офісної та торговельної нерухомості: від спільної з Замовником розробки технічного завдання на проектування до введення об'єкта в експлуатацію.

докладніше

Організація будівництва роздрібних мереж

Наша професійна команда проектних менеджерів і власний будівельний департамент дозволяють швидко і якісно організувати будівництво «під ключ» і введення в експлуатацію роздрібних мереж банків, аптек, торгових компаній по всій території України.

докладніше

Будівництво та реконструкція

Великий досвід роботи, кваліфіковані фахівці та партнерські відносини з постачальниками матеріалів дають нам можливість забезпечити високу якість робіт у відповідні договорами терміни.

Ми виконуємо комплекс будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт, включаючи установку систем опалення, кондиціонування та вентиляції, систем пожежної та охоронної сигналізації, електромонтажні роботи, зовнішні мережі, благоустрій території.

докладніше

Енергозабезпечення об"єктів нерухомості

Проектування і виконання робіт з енергозабезпечення адміністративних, торговельних і виробничих приміщень будь-якої складності - від монтажу зовнішніх мереж і трансформаторних підстанцій (до 35кВ) до розводки внутрішніх мереж і пристрої електрощитових.

Наявність власної проектної групи, виробничої бази та випробувальної лабораторії дозволяє нам виконувати весь комплекс послуг «під ключ» з максимальною якістю, що особливо важливо для Замовників з високими вимогами до енергобезпеки об'єктів.

докладніше

Повний цикл створення плантацій енергетичної верби

1.Проводить реалізацію посадкового матеріалу (живців); висадка живців у весняний (березень-травень) та осінній (листопад) періоди.

2.Послуги по закладенню плантацій енергетичної верби професійною посадковою машиною Egedal.

3.Послуги з підготовки грунту для закладення плантацій енергетичної верби.

4.Надає послугу зі збору врожаю щепи з плантацій енергетичної верби та тополі (період збору листопад-лютий).

Додаткова інформація по тел. 044 278 31 44 або електронною поштою: info@salix-energy.com

Рівень нашої компетенції підтверджуються прикладами завершених об'єктів і вдячними відгуками наших клієнтів.