Наші послуги Енергозбереження об'єктів нерухомості

ТОВ «Ком Ін Ком» спеціалізується в галузі енергетики. Фахівці компанії виконують роботи з енергозабезпечення адміністративних, офісних, торгово-розважальних і виробничих приміщень починаючи з монтажу зовнішніх трас і підстанцій 35 кВ і закінчуючи внутрішнім електропостачанням і освітленням..

Крім монтажних робіт ТОВ «Ком Ін Ком» виконує пусконалагоджувальні роботи устаткування і систем, а також, разом із замовником, отримує погодження інспектуючих органів, необхідні для введення об'єкта в експлуатацію.

Для компанії можна виділити кілька напрямків в галузі енергетики:

Перше. Це прокладка зовнішніх електричних мереж до 35 кВ і внутрішні електромонтажні роботи «під ключ».

Друге. Це поставка обладнання, монтаж і пусконалагоджувальні роботи підстанцій (РП, ТП) до 35 кВ.

Третє. ТОВ «Ком Ін Ком» пропонує проектування, виготовлення і монтаж на об'єкті низьковольтного комплектного пристрою (ПКУ) з урахуванням будь-яких побажань замовника, щодо конфігурації, комплектації і схемних рішень електрощитового устаткування. При розробці електрошаф використовуються сучасні передові технології та досягнення відомих світових фірм як АВВ, Moeller, Lovato, Schneider Electric відповідно до МЕК 439-1-85 (ГОСТ 22789-94).

Четверте. Одним з нових напрямків в енергетиці є використання міні-ТЕЦ на базі когенераційних машин. Ця установка, споживаючи на вході один вид палива (наприклад, природний газ), дозволяє на виході одночасно виробляти електричну та теплову енергії в одному процесі, а при необхідності, утилізоване тепло може бути використано в абсорбційних машинах для виробництва холоду (тригенерація).

Фахівці компанії брали участь у монтажі і запуску когенераційних електростанцій у складі компанії «Сінапс» на «Шахті ім. Засядька »м.Донецьк, Фабриці банкнотного паперу НБУ м. Малин.